Of ik zin had om mee te werken aan een campagne rond kwalitatief Europees kalfsvlees waarbij een chef bij mij thuis ging komen koken voor wat vrienden? Duh… wat een vraag!

Ik was sowieso al fan van kalfsvlees, dus ik keek enorm uit om te zien wat een ‘echte’ chef hiermee ging doen.
Kalfsvlees is – zoals je misschien weet – een delicaat stukje vlees met verfijnde aroma’s en een subtiele smaak.
Het biedt veel verschillende stukken en je kan er dus alle kanten mee op!
Kalfsvlees is bovendien eenvoudig en gemakkelijk te bereiden, iets wat ikzelf altijd heel erg belangrijk vind!
Dus zo gezegd, zo gedaan.
Een paar weken geleden kwam Anthony Snoeck super-sympathieke chef van restaurant Volta in Gent langs om bij ons thuis in de keuken een diner te maken.
En dat werd een superleuke ervaring én topavond!
Zo’n hippe chef in uw keuken, geef toe, wie wil dat nu niet?
Klik hier voor het volledige verslag