Hoe het goede stuk kiezen? Hoe het vlees goed bereiden? Welke ingrediënten passen perfect bij kalfsvlees? Welke voedingsstoffen bevat het? Je vindt het antwoord op al je vragen in deze rubriek.
In de keuken
Kalfsvlees: zo heerlijk en makkelijk te bereiden!
Kalfsvlees is zonder enige twijfel een delicaat stukje vlees met verfijnde aroma’s en een subtiele smaak. Gelukkig betekent dat niet dat het moeilijk te bereiden is of dat je er lang voor hoeft te zwoegen in de keuken.
De verschillende stukken kalfsvlees
Kalfsvlees is zo ongelooflijk subtiel, dat de meest magische en gewaagde combinaties mogelijk zijn. Laat je vindingrijkheid en je creativiteit de vrije loop in een keuken zonder grenzen.
Tips & suggesties
Kalfsvlees is zo ongelooflijk subtiel, dat de meest magische en gewaagde combinaties mogelijk zijn. Laat je vindingrijkheid en je creativiteit de vrije loop in een keuken zonder grenzen.