Weetjes

Hoe het goede stuk kiezen? Hoe het vlees goed bereiden? Welke ingrediënten passen perfect bij kalfsvlees? Welke voedingsstoffen bevat het? Je vindt het antwoord op al je vragen in deze rubriek.

In de keuken

Kalfsvlees: zo heerlijk en makkelijk te bereiden!
Kalfsvlees is zonder enige twijfel een delicaat stukje vlees met verfijnde aroma’s en een subtiele smaak. Gelukkig betekent dat niet dat het moeilijk te bereiden is of dat je er lang voor hoeft te zwoegen in de keuken.

De verschillende stukken kalfsvlees

Kalfsvlees is zo ongelooflijk subtiel, dat de meest magische en gewaagde combinaties mogelijk zijn. Laat je vindingrijkheid en je creativiteit de vrije loop in een keuken zonder grenzen.

Tips & suggesties

Kalfsvlees is zo ongelooflijk subtiel, dat de meest magische en gewaagde combinaties mogelijk zijn. Laat je vindingrijkheid en je creativiteit de vrije loop in een keuken zonder grenzen.

PAST KALFSVLEES IN EEN GEZOND VOEDINGS-PATROON

Kalfsvlees is doorgaans mager tot zeer mager vlees. Het is rijk aan eiwitten, die goed verteerbaar zijn en een hoge biologische kwaliteit hebben, en een goede leverancier van B-vitaminen (vooral van B3 en B12) en van selenium en zink.