Europa smaakt – Gek op kalfsvlees Europa smaakt – Gek op kalfsvlees

  • Recepten
  • Ook zij koken met kalfsvlees
    • Anthony Snoeck
    • Francesca Sterckx
  • Weetjes
    • In de keuken
    • De verschillende stukken kalfsvlees
    • Tips & suggesties
    • VOEDING EN GEZONDHEID
  • Kalfsvlees in Europa
    • Europa smaakt
    • Productie en teeltwijze
    • Melk, de basis van kalvervoeding
    • Gecontroleerde gezondheid
    • Respect voor het welzijn
    • Permanente traceerbaarheid
  • film
  • BE NL
    • BE FR
    • FR
    • IT

Recepten

Kalfszwezerik met krokant gebakken paddenstoelen4 Pers.
Kalfslende met seizoenspeultjes4 Pers.
Handgesneden kalfscarpaccio Mistinguett-4 Pers.
Ribeye van kalf met vers gemaakte kruidenboter4 Pers.
Kalfstong met hersentjessaus-4 Pers.
Kalfsmignonette met gebakken krieltjes en witte kool met curry – Bart van Roeckiesworld-4 Pers.
Kalfstong met pistou tomaat, tomatenjus en groene kruiden4 Pers.
Kalfstartaar Volta style4 Pers.
Gefrituurde kalfshersenen4 Pers.
1 2 3 … 8

Wettelijk verplichte gegevens Over OnsContact

Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te kunnen bieden op onze website. Voor meer informatie over de gebruikte cookies of om deze uit te schakelen, klik hier.

Europa smaakt - Gek op kalfsvlees
Powered by GDPR plugin
Privacyverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring efficiënter te maken. Cookiebestanden worden opgeslagen op uw browser en bevatten functies waardoor u bijvoorbeeld herkend wordt tijdens uw volgende bezoek aan deze website en die ons helpen begrijpen welke delen van de website u het nuttigst vindt.

Strikt noodzakelijke cookies

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.