Broodje vitello tonnato

Yields4 Porties

ingrediënten

4 ronde broodjes
1 stuk kalfsbil
100 gr tonijn
3 el mayonaise
1 el kappertjes
1 tl mosterd
1 tl ketchup
100 gr rucola
50 gr zongedroogde tomaatjes
peper - zout
boter

Volgorde van de bereiding:

1

Verhit een klontje boter in een pan op het vuur. Schroei er het stuk kalfsvlees in aan langs alle kanten. Kruid met peper en zout en laat het vlees vervolgens volledig afkoelen. 

2

Doe de tonijn, kappertjes, mayonaise, mosterd, ketchup, peper en zout in de food processor. Mix tot een gladde massa. 

3

Snijd de broodjes open. Snijd het kalfsvlees in dunne plakjes en beleg hiermee de broodjes. Lepel er wat van de tonijnsaus over en werk nog af met rucola en zongedroogde tomaatjes.

Vitello Tonnato is een van de meest verrassende Italiaanse gerechten waar talloze variaties van bestaan. Wij zijn alvast fan van dit overheerlijke broodje Vitello Tonnato, bedacht door foodie Stephanie Bex.

 
Icône de validation par la communauté
 

Ingredients

Directions

Broodje vitello tonnato

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *