
ingrediënten
Volgorde van de bereiding:
Foccacia : Focaccia uitsteken met een rode uitsteker
Kalfsvlees : Kalsvlees afkruiden met peper en zout
Aankleuren in geklaarde boter
Vacumer : Vacuum garen op 64° gedurende 40 min (hangt ook een beetje van het gewicht af)
Afkoelen in ijswater
Invriezen
Dunne plakjes snijden met een snijmachine
Tonijn saus : 120gr eigeel
2 eieren
250gr tonijn in blik
125gr mascarpone
3 blaadjes gelatine geweekt in koud water
500gr mais olie
Alles gladmixen en afkruiden met peper en zout
Opbinden met de mais olie zoals een mayonaise
De gelatine smelten en op het einde toevoegen
De tonijn saus op de focaccia spuiten
Plakjes kalfs leggen
Rondjes parmezaan en stukjes gedroogde tomaat
Fijn gehakte kappertjes
Takjes griekse basilicum
Recept bedacht door Would Be Chef Sven Ornelis