
ingrediënten
Volgorde van de bereiding:
Meng de hoisin saus, de plum saus, de rijstazijn, het limoensap, de sojasaus, de sesamolie en de geperste lookteentjes en geperste gember met de chilipasta.
Leg de kalfskoteletten in de marinade en laat een paar uur tot een dag marineren.
Leg de koteletten in de oven (of vacuumverpakt in de steamer) tot ze een kerntemperatuur van zo’n 60 graden hebben bereikt.
Grill ze dan nog kort op het vuur in de bbq of in de grillpan.
Snipper de lenteui heel fijn en strooi die samen met de sesamzaadjes over de heerlijke kalfskoteletjes.
Kook de noedels zoals op de verpakking staat.
Meng ze met de fijngesneden komkommer, wortel en courgette.
Haal de noedelsalade door een paar lepels van de marinade waarin je de koteletjes hebt gemaakt.
Meng er de verse fijngesneden koriander en munt onder en nog een beetje extra limoensap.
De aanvulling van de chef-kok :
Werk af met enkele verse blaadjes koriander.