
ingrediënten
Volgorde van de bereiding:
Stop het kalfsvlees samen met de boter, peper en zout, de tijm, de look en de rozemarijn, het appelsap en de whisky in een vacuümzak.
Sluit de zak en laat in de oven garen op 85 graden gedurende minstens 5 uur.
Haal uit de zak, haal de kruiden eruit en trek het vlees met twee vorken uit elkaar.
Snij de rode ui met een mandoline of een scherp mes in fijne ringen.
Meng het water, de azijn, de honing, het zout en de chili vlokken en warm alles samen in een pannetje op tot alles mooi geblend is, en giet in een kom over de rode ui.
Laat rustig afkoelen en na een klein uurtje zijn de gepickelde uien heerlijk. Kun je ook bewaren in de ijskast!
Mix de mayonaise met de jalapeño pepers
Hak de slahartjes fijn, werk af met wat peper, zout en olijfolie
Stoom de buns
Vul de buns met wat slahartjes, daarop de pulled kalfsvlees, de rode ui en de mayonaise
Recept bedacht door Would Be Chef Sven Ornelis