KALFSBROCHETTE MET COURGETTE, ROZEMARIJNSAUS EN GEKONFIJTE CITROENEN

Yields4 PortiesPrep Time10 minCook Time20 min

ingrediënten

600 g kalfsbout of achterlendestuk
2 groene courgettes
2 gele courgettes
2 takjes rozemarijn
5 cl olijfolie
4 gekonfijte citroenen
1 venkel
Zout
Peper

Volgorde van de bereiding:

1

Snijd het kalfsvlees in grote blokken. Snijd de courgettes in dikke plakken.

2

Steek afwisselend een blokje kalfsvlees en een plak courgette op het brochettestokje

3

Leg de takjes rozemarijn in een bord, giet hierover de olijfolie en kruid met zout en peper. Wentel de brochettes door dit mengsel.

4

Bak de brochettes 3 à 4 minuten aan iedere kant op de barbecue, of 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

5

Verwijder de harde kern uit de venkel en snijd in dunne reepjes.

6

Serveer de kalfsspiesjes met de gekonfijte citroenen en de rauwe venkelsalade.

De aanvulling van de chef-kok :

 

Ingredients

Directions

KALFSBROCHETTE MET COURGETTE, ROZEMARIJNSAUS EN GEKONFIJTE CITROENEN

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *