
ingrediënten
Volgorde van de bereiding:
Kruid met peper en zout aan alle kanten
Snij elke 5 cm een inkeping in het kalfsvlees. Opgelet: snij de kalfsfilet niet volledig door.
Steek in iedere inkeping een plakje coppa en een plakje Comté
Leg het kalfsvlees in een ovenschotel met de boter en de knoflook en bak gedurende 30 minuten op 180 ° C.
Zet voor de risotto twee pompoenen 45 min in de oven op 180°C. Snij het topje van de pompoenen zonder het te breken en maak de binnenkant van de pompoen leeg.
Schil de andere pompoen volledig, maak hem leeg en meng fijn in een keukenrobot
Smelt nu de boter in een pan
Voeg de pompoenmix toe
En laat 15-20 minuten op laag vuur sudderen. Roer regelmatig.
Voeg dan de mascarpone en de geraspte Comté kaas toe
Meng goed tot alles gesmolten is
Kruid met peper en zout en voeg de pompoenpitten toe
Doe de risotto
De aanvulling van de chef-kok :
Vraag je slager om de kalfsfilet schoon te maken en vast te binden