Kalfsfilet met Comté kaas, coppa en pompoenpitten met een pompoenrisotto – La Canne en ville

Yields2 Porties

ingrediënten

300g kalfsfilet
10 plakjes coppa
6 schijven Comté kaas
100 g geroosterde pompoenpitten
50 g boter
3 teentjes knoflook
Zout en peper
Voor de risotto:
3 pompoenen (klein)
100 g geraspte Comté kaas
100 g mascarpone
100 g geroosterde pompoenpitten
Zout peper
100 g ongezouten boter

 

 
 
 
 
 
 

Volgorde van de bereiding:

1

Kruid met peper en zout aan alle kanten

2

Snij elke 5 cm een inkeping in het kalfsvlees. Opgelet: snij de kalfsfilet niet volledig door.

3

Steek in iedere inkeping een plakje coppa en een plakje Comté

4

Leg het kalfsvlees in een ovenschotel met de boter en de knoflook en bak gedurende 30 minuten op 180 ° C.

5

Zet voor de risotto twee pompoenen 45 min in de oven op 180°C. Snij het topje van de pompoenen zonder het te breken en maak de binnenkant van de pompoen leeg.  

6

Schil de andere pompoen volledig, maak hem leeg en meng fijn in een keukenrobot

7

Smelt nu de boter in een pan

8

Voeg de pompoenmix toe

9

En laat 15-20 minuten op laag vuur sudderen. Roer regelmatig.

10

Voeg dan de mascarpone en de geraspte Comté kaas toe

11

Meng goed tot alles gesmolten is

12

Kruid met peper en zout en voeg de pompoenpitten toe

13

Doe de risotto

 
 
 
 
 
 

De aanvulling van de chef-kok :

Vraag je slager om de kalfsfilet schoon te maken en vast te binden

 
 
 
 
 
 

Ingredients

Directions

Kalfsfilet met Comté kaas, coppa en pompoenpitten met een pompoenrisotto – La Canne en ville

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *