KALFSGEHAKT PARMENTIER

Yields4 PortiesPrep Time20 minCook Time25 min

ingrediënten

400g kalfsgehakt
300g aardappelpuree
2 uien
100g boter
80g geraspte Parmezaanse kaas
80g mengeling jonge groene blaadjes en waterkers
1 kruidentuiltje
Zout
Peper

Volgorde van de bereiding:

1

Pel en hak de uien fijn.

2

Smelt boter in een pan en laat hierin de ui met een snuifje zout gedurende 10 tot 12 minuten stoven tot de ui mooi kleurt.

3

Voeg het kalfsgehakt en het kruidentuiltje toe en breng op smaak met peper en zout. Laat 6 tot 8 minuten bakken en voeg dan water toe. Laat sudderen tot het water volledig opgenomen is.

4

Leg een laag kalfsgehakt in een ovenschaal en leg er een laag puree bovenop.

5

Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat 3 tot 5 minuten gratineren in een voorverwarmde oven van 180°C.

6

Serveer met een mengeling van jonge groene blaadjes en waterkers.

De aanvulling van de chef-kok :

 

Ingredients

Directions

KALFSGEHAKT PARMENTIER

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *