Kalfsgehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus met rucola en toast

Yields4 Porties

ingrediënten

 
  • 4 sjalotjes
  •  
  • 3 teentjes knoflook
  •  
  • 2 eieren
  •  
  • 100 gr Parmezaanse kaas
  •  
  • 4 el paneermeel
  •  
  • 300 gr kleine (diepvries) pompoenblokjes
  •  
  • 500 gr gezeefde tomatensaus
  •  
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  •  
  • 3 el sojasaus
  •  
  • scheut ​ droge witte wijn
  •  
  • roomboter
  •  
  • 100 ml volle room
  •  
  • verse dragon- en basilicumblaadjes
  •  
  • peper, zout, paprikapoeder en chiliflakes
  •  
  • Volgorde van de bereiding:

     
    Recept door Sylvia Feyen, @sylvia_foodlover
     

    Ingredients

    Directions

    Kalfsgehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus met rucola en toast

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *