KALFSREEPJES MET EEN FRISSE PASTASALADE

Yields4 PortiesPrep Time30 minCook Time12 min

ingrediënten

600 g kalfsreepjes (of 600g dungesneden kalfskotelet)
300 g penne
1 bakje kerstomaatjes
1 meloen
1 bosje basilicum
30 g gepelde noten
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepel notenolie
1 eetlepel Sherryazijn
Zout
Peper

Volgorde van de bereiding:

1

Kook de pasta al dente in kokend gezouten water. Spoel af met koud water en laat verder afkoelen.

2

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de kalfsreepjes 2 tot 3 minuten op een hoog vuur.

3

Snijd de meloen in twee en verwijder de pitten. Maak van het vruchtvlees meloenbolletjes met behulp van een kleine ronde lepel.

4

Meng in een kom de penne, de gehalveerde kerstomaatjes, de gebakken kalfsreepjes, de meloenballetjes, de gewassen basilicumblaadjes en de noten.

5

Druppel een scheutje notenolie en sherryazijn over het geheel en breng op smaak met peper en zout. Meng goed.

6

Serveer fris.

De aanvulling van de chef-kok :

 

Ingredients

Directions

KALFSREEPJES MET EEN FRISSE PASTASALADE

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *