Kalfstartaar met karnemelk, nori en snijbietblaadjes – La Canne en Ville

ingrediënten

200 g achterlendestuk van het kalf
1l karnemelk
8 nori-vellen
4 snijbietblaadjes
2 el rijstazijn
Olijfolie

Zout en peper

 
 
 
 
 
 
 
 

Volgorde van de bereiding:

1

Snijd het vlees in blokjes van 1 à 2cm of fijner naar keuze

2

Breng op smaak met 100 g karnemelk, 2 eetlepels olijfolie.

3

Mix 10 g nori tot een fijn poeder en voeg ook toe.

4

Bevochtig 2 vellen nori in een vochtige handdoek. Vul ze met het kalfsvlees en maak er 2 rolletjes van.

5

Kook de snijbietblaadjes 3 min in kokend water met zout en laat afkoelen

6

Wikkel de blaadjes vervolgens rond de kalfsrolletjes

7

Maak nu de saus met 100 g losgeklopte melk, 2 el olijfolie, de rijstazijn en 5 g Noripoeder.

8

Breng op smaak met peper en zout.

 
 
 
 
 
 

De aanvulling van de chef-kok :

Vraag aan je slager om het vlees al in kleine blokjes te snijden!

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingredients

Directions

Kalfstartaar met karnemelk, nori en snijbietblaadjes – La Canne en Ville

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *