
ingrediënten
Volgorde van de bereiding:
Begin met het schoonmaken van de schorseneren. Omdat dit nogal een plakkerig werkje kan worden spoel ik ze eerst goed af om ze daarna onder stromend water met een dunschiller te schillen.
Snij de schorseneren in 2 en snij ze dan nog is middendoor.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de schorseneren op een bakplaat bedekt met bakpapier.
Besprenkel met olijfolie en Happy Roots kruiden.
Schuif de schorseneren voor 20 minuten in de oven.
Klop met behulp van een mixer de feta, yoghurt, lepel olijfolie, honing, peper en zout gedurende 3 minuten op tot een soort van opgeklopte romige crème.
Bak nu het kalfsvlees mooi bruin van buiten en rosé vanbinnen.
Dresseer de feta crème, schorseneren en kalfsvlees op het bord.
Werk af met enkele druppels olijfolie en wat zadenmix over de feta crème
Geniet!
De aanvulling van de chef-kok :
Je kan dit op zoveel manieren bereiden. Ik ging aan de slag met schorseneren en fetacrème en die smaken samen waren zo lekker dat ik het graag met jullie deel!