Mini-sandwiches met groene mosterd

Yields4 PortiesPrep Time23 min

ingrediënten

2 kalfslapjes van 200 g
2 soeplepels groene mosterd met dragon
2 takjes basilicum
1 stokbrood
3 soeplepels olijfolie
Zout en peper

Volgorde van de bereiding:

1

Kruid de kalfslapjes met peper en zout en bak bruin in de olijfolie in een grote pan. Laat nog 4 tot 5 minuten verder bakken op laag vuur en snijd fijn.

2

Was de basilicumblaadjes.

3

Snijd het stokbrood overlangs open, zoals een sandwich, en bestrijk de binnenkant met de groene mosterd. Leg er dan de stukjes kalfsvlees en de basilicum op.

4

Snijd kleine sneetjes van ongeveer 2 cm van de kalfssandwich. Steek vast met een houten prikker om de mini-sandwiches gemakkelijk te kunnen eten.

5

Dien de kalfssandwiches op bij het aperitief.

Tip van de chef-kok :

Voor een snellere bereiding:
Gebruik koud kalfsgebraad.

Feestelijker:
Voeg reepjes gebakken Sint-Jacobsvruchten toe.

Varieer het gerecht
Een zacht broodje met dezelfde ingrediënten.

Ingredients

Directions

Mini-sandwiches met groene mosterd