
ingrediënten
Volgorde van de bereiding:
Oven voorverwarmen op 180 graden Laat de boter smelten in een pan. Kruid het kalfsvlees en bak het aan alle kanten bruin in de hoter. Plaats het vlees op een bord in de vriezer;
Schil de aardappelen en snijd, 1n grove stukken. Kook gaar in 18 minuten en giet af Brokkel de aardappelen fijn en bak ze kort bruin in boter. Giet in een ovenschotel en laat verder krokant worden in een oven van 180 graden
Pluk de blaadjes dragon van de takjes en hak fijn,
Meng de gehakte dragon onder de mayonnaise en breng op smaak met wat azijn, mosterd, peper en zout,
Snijd het witloof doormidden en verwijder de harde kern. Snijd schuin 1n zo fijn mogelijke reepjes Meng het witloof 1n een kom met ol1jfol1e, peper en zout;
Haal het vlees uit de vriezer en snijd in mooie dunne schelletjes.
Schep een deel van de bearna1se-mayonaise op het bord. Verdeel hierop het vlees willekeurig en ongelijk. Werk af met een hoopje van het witloof. Strooi er tenslotte de verkruimelde krokante aard- appel over.
De aanvulling van de chef-kok : Gebruik geen te grote pan voor je vlees te bakken. Het vlees moet er mooi inpassen anders brandt je boter snel aan!