Veal au vin met Parmezaan puree en geroosterde groenten

Yields4 Porties

ingrediënten

 
  • 1 kg kalfsstoofvlees, in grote stukken
  •  
  • 3 uien, in grove stukken
  •  
  • 4 dikke plakken gerookt spek, in reepjes
  •  
  • 1 bouquet garni
  •  
  • 2 el bloem
  •  
  • 1 el graantjesmosterd
  •  
  • 1 el bosbessenconfituur
  •  
  • 1 fles rode wijn
  •  
  • 400 g wortelen, in verschillende kleuren
  •  
  • 4 rode bieten
  •  
  • Olijfolie
  •  
  • 800 g aardappels, geschild
  •  
  • 200 ml melk
  •  
  • 1 ei
  •  
  • Nootmuskaat
  •  
  • 50 g Parmezaanse kaas
  •  
  • 1 citroen, de zeste
  •  
  • Verse tijm, de blaadjes
  •  
  • 400 g paddenstoelenmix
  •  
  • Peper & zout
  •  
  • Volgorde van de bereiding:

     
    Recept door Silke Van Engeland, @fabrique_mangerfique
     

    Ingredients

    Directions

    Veal au vin met Parmezaan puree en geroosterde groenten

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *