‘Vitello-mozzarella’ pizza

Yields4 PortiesPrep Time25 min

ingrediënten

400 g kalfsgehakt
1 rol gebruiksklaar pizzadeeg
200 g dikke tomatenpuree
1 bol mozzarella
2 takjes rozemarijn
2 blaadjes laurier
4 soeplepels olijfolie
Zout en peper

Volgorde van de bereiding:

1

Verwarm de oven voor op 250 °C (th. 8-9)

2

Leg het pizzadeeg op het werkblad. Bedek met een dikke laag tomatenpuree, sneetjes mozzarella en het in kleine stukjes verdeelde kalfsgehakt. Leg er de rozemarijn en laurier bovenop en kruid met zout en peper. Bak de pizza 15 minuten in de oven.

3

Neem de pizza uit de oven als het deeg, de kaas en het vlees een goudgele kleur hebben en laat enkele minuten rusten.

4

Dien de 'vitello-mozzarella' pizza op met een groene salade.

Tip van de chef-kok : 
Feestelijker:
Gebruik naast de mozzarella ook stukjes roquefort.

Varieer het gerecht
Vervang de tomatenpuree door pesto en kerstomaten.

Ingredients

Directions

‘Vitello-mozzarella’ pizza