Vitello Tonato met herfsttruffel

Yields4 Porties

ingrediënten

400 gr kalfsfilet
240 gr tonijn
20 cl kalfsfond
60 gr mayonaise
3 el kappertjes
Wat roquette
Peper en zout
Een teentje look
Een takje rozemarijn
Enkele zongedroogde tomaatjes
Optioneel: 1 herfsttruffel
 

Volgorde van de bereiding:

1

Doe de kalfsfilet met de kalfsfond, het fijngesnipperde lookteentje en rozemarijn in een vacuümzak

2

Leg een drietal uur in de stoomoven op 57 graden

3

Laat afkoelen en snij in plakjes

4

Filter de fond, meng met de tonijn, de kappertjes (op enkele na) en de mayonaise in de blender, afkruiden met peper en zout

5

Leg onderaan op de borden de plakjes kalfsvlees

6

Doe daarboven de tonijnsaus

7

Leg enkele blaadjes roquette en wat fijngehakte zongedroogde tomaatjes en enkele kappertjes

8

Schaaf de truffel over de borden

Recept bedacht door Would Be Chef Sven Ornelis

 
Icône de validation par la communauté
 

Ingredients

Directions

Vitello Tonato met herfsttruffel

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *