
ingrediënten
Volgorde van de bereiding:
Snijd de sjalotten, de geschilde wortelen, de ontpitte paprika's en de courgette afzonderlijk in julienne.
Verhit de sesamolie in een wok (of een grote sauteerpan), bak al roerend het kalfsgehakt bruin op hoog vuur gedurende 2 tot 3 minuten en houd warm.
Bak de garnalen 1 minuut aan in dezelfde wokpan op hoog vuur en houd warm. Laat de wortelen en sjalotten in dezelfde wok en ook op hoog vuur in zo'n 3 minuten kleuren en voeg er de geraspte gember en paprika's bij. Laat dit nog 3 minuten garen en doe er dan de julienne van courgette en de in dunne sliertjes gesneden salie bij.
Giet er de sojasaus over en voeg het kalfsgehakt, de garnalen en de sojascheuten toe. Laat nog even doorwarmen.
Dien de kalfswok en de garnalen met salie onmiddellijk op in diepe borden.