Wok van kalfsvlees met zomergroenten

Yields4 PortiesCook Time22 min

ingrediënten

500 g kalfsoesters
4 wortelen
4 courgettes
100 g cashewnoten
2 soeplepels olijfolie
Zout en peper

Volgorde van de bereiding:

1

Snijd de kalfsoesters in reepjes en de wortelen en courgettes in staafjes.

2

Verhit de olie in een wok (of een pan) en wok de reepjes kalfsvlees gedurende 1 minuut op hoog vuur. Voeg de wortelen toe en wok gedurende 3 minuten, Voeg dan de courgettes toe en wok nog eens 2 minuten.  Laat daarna de cashewnoten gedurende 1 minuut mee wokken. Roer goed tijdens iedere stap.

3

Dien de kalfswok warm op.

Tip van de chef-kok:

Feestelijker:
Voeg 1 koffielepel sesamolie en enkele druppels sojasaus toe voordat je het gerecht opdient.

Varieer het gerecht
Gebruik seizoensgroenten en vervang de cashewnoten door andere oliehoudende zaden. 

Ingredients

Directions

Wok van kalfsvlees met zomergroenten